Måndag 30 september

Hej på er! Idag är det sista dagen i septenber. Imorgon är det oktober, ny månad, ett steg närmare det kalla, mörka och underbara vintern. imorgon så fyller även min underbara bror 17. Gött med kladdkaka till frukost! Min dag har förövrikt varit bra tills nu då jag blev riktigt irriterad! Vill inte gå in på det men hatar när sånt händer. stackar Tobias som måste dras med det hela kvällen nu med. Egentligen så hade jag bara velat stänga in mig i ett rum, göra mina läxor, blogga och bara få vara helt ensam en stund. Stänga alla runtomring och hela världen ute. Fy! Känner att det är mycket nu fast det egntligen inte är det. Det är den där eviga stressen som är och piggar en i ryggen helatiden. Man måste presterna. man måste få bra på proven, träna, lägga tid på kompisar, pojkvänn, läxor, träning och tävlingar... ja ni förstår nog listan kan bli LÅNG! orkar inte med all denna ständiga stressen nu mera! 
 
Imorgon så är det häst och pojvänn fri dag. Ska försöka att få massa gort. Plugga, träna och städa rum. sedan så kommer du ju kommma 1000 andra saker som också läggs i den redan super tunga ryggsäcken som man hela tiden har efter sig och det känns som att den aldrig kommer att bli lättare. Ska även göra en lista på mina mål under oktober.
 
Vad hade ni gjort om ni vet att ni har as mycket som ni MÅSTE göra men ni verkligen inte orkar? Man vill bara lägga sig i sängen och stänga av. Vet inte hur jag ska göra! Plugga som fan så att man slipper ha det efter sig eller bara lägga sig i sängen brevid världens underbaraste kille och slå på tv´n. Det som är jobbig om man då väljer att unna sig en paus och bara slappa är att iaf jag inte kan sluta tänka på det som jag har efter mig. Man ligger och tänker på vad man ska skriva, allt går runt i huvudet på en och man känner att man bara vill försvinna. orkar inte mer nu. Nu skiter jag i detta för ikväll. Lägger mig i sängen och ser på en film! Tack och hej! 
 
Världens finaste! 
Kategori: